Wil u de toekomst een stap voor zijn? EJPS wijst u de weg.

Onze aanpak
Wij staan steeds voor een persoonlijke aanpak. Geen zoveelste kopie maar een geheel eigen imago. Hierbij is een totaalpakket mogelijk, aangezien wij bekend zijn met alle facetten van de IT. 
Onze missie
Onze specialisten werken op de lokale markt zodat uw bedrijf gecontrasteerd overkomt, zijn waarden overbrengt en zo boven zijn concurrenten uitsteekt.

EJPS in een notendop

Jouw sherpa, "de" partner die jou gidst langs de valkuilen van deze gedigitaliseerde wereld om zo samen de hoogste bergtoppen te bereiken.

EJPS & IT Service heeft zich vanaf 2006 gespecialiseerd in Automatiseringen, Telefonie, webDesign en webDevelopment. Wij werken vanuit onze kantoor in Ridderkerk, Nederland. Onze programmeurs, tekstschrijvers, salesagents en Social Media specialisten geven u de mogelijkheid om aan alle digitale behoeften van uw bedrijf te voldoen.


In samenwerking met partners leveren wij een totaal oplossing.

Wat bieden wij?

FULL SERVICE ICT: netwerk, beveiliging, werkstations, telefonie, cloud-oplossingen, back-up en dienstverlening.

WEBDESIGN & DEVELOPMENT: ontwerpen van websites, uitwerken van specifieke modules, SEO, SEA, social media en nieuwsbriefcampagnes.

 

Ons ultieme doel!

Vaak hoor ik het zelfde verhaal wat neer komt op "Hit en Run". ITers die overbelast zijn en alles voor de helft oplossen. Facturen die niet herleidbaar zijn en IT oplossingen die alleen makkelijker voor de ITer zijn. Dit moet en kán zeker anders. Hoe? leg ik graag persoonlijk aan u uit.

Een website van € 250,- die écht werkt? het is het zelfde als een goed fietsframe zonder wielen. Een website is een concept. Een gedegen plan ligt hierbij aan de grondslag. Het is niet mogelijk om op pagina 1 in Google te komen zonder plan en zonder "advertisement".

E.J.P. Schriel
Directeur, oprichter EJPS & IT Services (2006)

Neem vandaag nog contact met ons op!

ICT | TELEFONIE | WEBDESIGN & webDEVELOPEMENT

Bel Me!

+31 (0) 180 43 57 46

Email
info@ejps.nl