15 jaar de ICT specialist in Ridderkerk en Rotterdam

15 jaar de ICT specialist in Ridderkerk en Rotterdam

Al 15 jaar de Rotterdamse ICT specialist in Ridderkerk en regio’s Rotterdam, Barendrecht en Zwijndrecht.

EJPS & IT Service beheert en implementeert uw automatisering op een professionele en efficiënte wijze.  De partner voor uw automatisering en onderhoud op het gebied van ICT, Automatisering en VoIP.

Waarom vinden wij dat EJPS & IT Service de Specialist is? Het antwoord op deze vraag is simpel. Wij werken veel samen met vertrouwde partners waarmee wij een band opgebouwd hebben. Veel ICT bedrijven in de regio Rotterdam kiezen zelf de totale ICT scoop ten uitvoer te brengen. Hierdoor moet een systeembeheerder vaak van alle facetten thuis zijn. Door een samenwerking aan te gaan met bedrijven die specialist zijn in hun vak biedt EJPS & IT Service een compleet aanbod van diverse ICT diensten en producten waarbij wij alles voor u regelen op een hoog niveau. Vandaar de ICT specialist bij u in de buurt.

De meeste partners van EJPS & IT Service zijn gevestigd in Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Alblasserdam of Capelle aan den IJssel. Dit zijn veelal ICT of netwerkbeheer bedrijven die in samenwerking de beste oplossing bieden. Uiteraard merkt u hier als klant weinig, omdat de totale aansturing gebeurd vanuit EJPS & IT Service. Immers moet u als klant ontzorgt worden.

Waarom doen wij niet alles thuis?

Het klinkt fijn voor u als klant om “alles onder 1 dak te hebben”. Er zit alleen één nadeel aan als ICT bedrijven er voor kiezen om alles zelf te doen. In de praktijk betekend dit dat veel systeembeheerders van alle markten thuis moeten zijn. Alles is aan te leren maar dit kost geld wat resulteert in een hoger uurloon. Zodra je een expert inhuurt die alleen “die éne rol” vervult dan weet je dat er maximaal gepresteerd wordt.

Een ICT systeem bestaat uit meer dan alleen computers en servers. Het begint met uw internet verbinding. Als het internet eruit valt hoe snel bent u zelf bij de persoon die dit kan oplossen? En hoe snel is dat geregeld? Als uw laptop langzaam internet heeft wie belt u dan? Uw internet leverancier? Uw netwerkbeheerder? Of de allround ICT specialist of ligt het toch aan uw draadloze netwerkverbinding.

Bij EJPS & IT Service werken wij naar een oplossing om ALLES in eigen beheer te doen, vanaf de internetlijn tot aan uw werkplek. En qua kosten is het evenveel of goedkoper dan uw huidige installatie. Win-Win situatie lijkt mij.
Voor alle producten en diensten zoals: ICT, VoIP, Netwerkbeheer, Back-up, Camera’s, Servers en werkplekken kijkt u hier op de website www.ejps.nl

Krijg ik telkens iemand anders over de vloer?

Absoluut niet! Wij zijn er voor u en indien iemand anders langskomt zijn wij erbij om er voor te zorgen dat de monteur of partner direct zijn werk kan doen. Oké, in samenspraak wil het wel eens voorkomen dat een KPN monteur een lijn levert, maar op de achtergrond monteren wij de voortgang en instrueren wij wanneer en hoe laat deze komt. Geen verassingen, niet voor en niet achteraf.

Wie doet support bij een storing?

EJPS & IT Service is uw aanspreekpunt en wij regelen alles. Van storing tot verbetering.


Wellicht vind u dit ook interessant

Automatisering: TIPS voor uw automatisering en ICT in 2020. [ICT, NETWERK, VoIP, GLASVEZEL & SOFTWARE] 

ICT bedrijf: De 7 méést gemaakte fouten door ICT & Software (automatisering bedrijven) die netwerken en computers beheren!

Onderhoud en Service software. Op maat gemaakt