Next Generation Firewall

De voordeur van uw organisatie goed op slot?

Waarom heb ik een Firewall nodig

Al het inkomende en uitgaande verkeer wordt standaard niet gecontroleerd en gereguleerd door het modem van uw huidige provider. De meeste virussen / hackers maken daar gebruike van om zo uw netwerk te infilteren.

Met het assortiment Firewalls van Fortigate beschermen wij uw netwerk van klein zakelijk thuis gebruiker tot grote enterprise omgevingen.

Wat doet een Firewall

In een Firwall plaatsen we regels zodat alleen het verkeer dat "allowed" is doorgang krijgt naar buiten en nog belangrijker het verkeer dat inkomend is wordt tegen gehouden mits duidelijk aangegeven dat het wél mag.

Met de "Security Subscription" activeren we in de firewall een proces waarbij de beveilig naar een hoger niveua getild wordt. Nu worden ook de pakketten rezendsnel geopend en gescaned op virussen en het verkeer inkomend wordt tegen een online database vergeleken of de "bron" niet eerder geregistreerd is als kwaadwillend.

Uw netwerk vandaag nog beveiligen

Stop crypto virussen, reguleer en controleer al uw verkeer, maak uw netwerk redundant.
image

FortiGate: Next-Generation Firewall Overzicht

FortiGate next-generation firewalls maken gebruik van speciaal gebouwde beveiligingsprocessors en services voor bedreigingsintelligentie van FortiGuard-laboratoria om topklasse bescherming en hoge prestaties te leveren, inclusief gecodeerd verkeer.

FortiGate vermindert de complexiteit met geautomatiseerde zichtbaarheid in applicaties, gebruikers en netwerk en biedt veiligheidsclassificaties om de beste beveiligingsmethoden te hanteren.

Naarmate beveiligingsarchitecten overwegen hoe ze een uitgebreide bedreigingsbescherming voor hun ondernemingen kunnen bieden, inclusief inbraakpreventie, webfiltering, anti-malware en toepassingscontrole, worden ze geconfronteerd met een grote complexiteit, hindernis voor het beheer van deze puntproducten zonder integratie en gebrek aan zichtbaarheid.

Gartner schat dat tegen 2019 80% van het zakelijke verkeer versleuteld zal zijn en 50% van de aanvallen gericht op enterprise zal worden verborgen in gecodeerd verkeer.
Image

Neem contact op

Contact

0031 (0) 180 43 57 46

Thorbeckelaan 152
3362 WV Sliedrecht

info@ejps.nl