De basis is connectiviteit

Goed en stabiel internet vormt de basis van een betrouwbaar netwerk. Wij leveren connecties op iedere postcode in de wereld.

Onafhankelijk advies per postcode.

Wij leveren op een internationaal niveau internet connecties naar iedere postcode. Vaak over Glasvezel of Koper. Op plaatsen waar geen infrastructuur is verzorgen wij de uitvoering en aansturing met de lokale partner. Sluit ook 3/4/5 G zeker niet als basis van een betrouwbare oplossing.

Postcode Checker

Wat maakt het verschil

Wat is de inpact van het verlies van communicatie voor uw bedrijf? Wij monitoren uw verbinding zodat wij vroegtijdig kunnen inspelen op een eventuele storing. Doet er zich toch een storing voor dan regelen wij dit direct met de provider. Kortom gewoon goed geregeld.

ejps Connection

Wenst u graag contact met ons op te nemen

Global Connectivity

EJPS Solutions levert verbindingen wereldwijd. Via ons grote netwerk aan partners kunnen wij u de beste prijs en kwaliteit aanbieden. Wij werken onafhankelijk van providers en elke locatie is maatwerk.

IP Transit

EJPS Solutions levert kosteneffectieve, snelle, redundante VPLS (VLAN) en Layer3 (IP Transit) diensten. Desgewenst kunnen deze point to point verbindingen met minimale vertraging (latency) geleverd worden.

Glasvezel

Uw zakelijke data snel, veilig en kosteneffectief uitwisselen? Dat kan over onze geavanceerde glasvezelverbindingen. Onze verbindingen bieden altijd een passende oplossing. Wat uw behoeften ook zijn en om welke toepassing het ook gaat.

Coax

EJPS Solutions kan dankzij partnerships met zakelijke kabel leveranciers ook over de kabel (coax) haar diensten leveren. Deze asymmetrische verbindingen blinken uit in prijs-kwaliteit verhouding.

(x)DSL

xDSL (ADSL, SDSL, VDSL) is een technologie die het mogelijk maakt uw telefoonlijnen te gebruiken als een breedbandverbinding. De maximaal haalbare snelheid hangt onder andere af van de afstand van uw bedrijf tot de wijkcentrale.

Neem contact op

Contact

0031 (0) 180 43 57 46

Thorbeckelaan 152
3362 WV Sliedrecht

info@ejps.nl