Draadloos netwerk binnen en buiten kantoor

Langzaam of niet werkend Wifi-netwerk?

Wat maakt het verschil?

Flexibel thuis of op kantoor werken wordt steeds noodzakelijker. Hierbij speelt veiligheid, snelheid en bereikbaarheid een belangrijke rol. Helaas zijn de door de provider geleverde draadloze oplossingen vaak ontoereikend en bieden ze op vlak van beheer ook amper mogelijkheden.

Hoe krijg ik stabiel Wi-Fi?

Door de intake die wij uitvoeren maken wij op maat een plan die voldoende ruimte biedt voor uitbreiding zodat uw draadloze netwerkoplossing altijd optimaal is. Daarnaast is het mogelijk om meerdere netwerken te installeren zodat uw bedrijfsdata gescheiden blijven van uw "gasten"netwerk.

Wat doen wij?

Wij kenmerken 2 verschillende Wifi-oplossingen. De thuis / klein zakelijke Wifi-connectie en de groot zakelijke Wifi-connectie. De eerste is uitgerust met een cloud-based controller die al het verkeer regelt. De tweede oplossing bevat een lokale controller die het draadloze netwerk monitort.

CHECK IN

INTAKE FORMULIER

Na het ontvangen van het intake formulier nemen wij contact op om verdere afspraken te maken. Het verplicht u tot niets!

Uitzonderlijke Wi-Fi, beheerd vanuit de cloud

Heeft u moeite om op een kosteneffectieve manier aan de groeiende vraag naar snel en betrouwbaar wifi te voldoen? Geen probleem! Ruckus Cloud Wi-Fi, onze cloud-controller, stelt IT in staat om een ​​enterprise-grade Wifi-netwerk te voorzien, te bewaken, te optimaliseren en problemen op te lossen met de eenvoud van consumentenkwaliteit via één enkel webdashboard of een mobiele applicatie zonder de bank te breken.

Een cloud-gebaseerd netwerk van Ruckus is een win-win-scenario voor iedereen. IT krijgt een eenvoudig beheer. Uw eindgebruikers krijgen een indrukwekkend vlotte Wifi-ervaring die snel, betrouwbaar en veilig is.

ejps wifi

Neem contact op

Contact

0031 (0) 180 43 57 46

Thorbeckelaan 152
3362 WV Sliedrecht

info@ejps.nl