Al uw bestanden zijn NU verwijderd!

Heeft u al nagedacht over back-up (een reserve- of veiligheidskopie)? lokaal (op een externe locatie) en of remote (in de Cloud)?

Mij overkomt het niet

Fout! Helaas gebeurt het iedereen. Vraag aan uw IT'er om een back-up terug te zetten van 6 dagen geleden. Zorg ervoor dat u weet welke data er worden geback-upt. Een virus kan binnen de 5 minuten uw meest belangrijke data versleutelen zonder dat u deze ooit terug krijgt.

Wat gebeurt er als er brand uitbreekt of uw server stopt met werken? Zorg vandaag nog voor de juiste back-up... Duur? Het kan voor slechts een paar euro per jaar!

Backup instellen

Elke omgeving heeft zijn eigen back-up nodig. Wij leveren altijd 2 back-up scenario's. De eeste is de bulk back-up. Hierin wordt alles wat mogelijkerwijs van belang is geback-upt voor een minimale periode van 20 dagen. De tweede back-up is een remote back-up. Doorgaans duurder dus hier kijken we specifieker naar.

Gratis een inventarisatie

Vanaf een paar euro per maand bent u zeker dat er een back-up is van uw belangrijke data. Wij leveren pakketten vanaf 10 gigabyte tot onbeperkt. Laat u niet verrassen en laat ons vandaag nog de "check" doen.

Met een online back-up bent u ZEKER

Reeds meerdere bedrijven zijn failliet gegaan na dataverlies!

ejps-backup

Voel u vandaag nog veilig en neem contact op!

Neem contact op

Contact

0031 (0) 180 43 57 46

Thorbeckelaan 152
3362 WV Sliedrecht

info@ejps.nl