Cloud Service

Cloud service is het aanbieden van software online.

Wat precies is de Cloud?

Op het moment dat je iets van het internet afhaalt dan haal je het uit de Cloud. Kortom de Cloud is een groep servers die in een datacenter staan. In de meeste gevallen komt het er op neer dat als je de dienst ten uitvoer kunt brengen met behulp van internet men dit Cloud-werken noemt. De Cloud biedt jou dus de mogelijkheid om aanspraak te maken op gegevens en diensten onafhankelijk van je werkplek, alsof u deze uit "een wolk" haalt.

Graag even een voorbeeld?

Zonder internet heb je geen volledige toegang tot je e-mail. Het inloggen in je boekhoudpakket via je browser is een Cloud-dienst. Het delen van via Dropbox of Onedrive is een Cloud-oplossing. Kortom, je werkt er bewust of onbewust al mee.

Voor- en nadelen van de Cloud

Nadeel: je hebt internet nodig, veelal maandabonnementen. Voordeel: je bent niet meer gebonden aan een fysieke locatie, veilige werkomgeving. 

Wenst u graag contact met ons op te nemen?

OFFICE365

Office 365 is een verzamelnaam voor meerdere abonnementen. Het meeste verkochte abonnement is het office365 Business Premium. Hiermee kan je Outlook, Word, Excel en overige programma's op je computer installeren. Wil je meer weten?

Image
Image

Simultaan werken en al uw document op één plek

Werk tegelijkertijd samen in het zelfde document en maak ze op al uw apparaten beschikbaar. Nu met het vernieuwde Microsoft Onedrive (for business)

Neem contact op

Contact

0031 (0) 180 43 57 46

Thorbeckelaan 152
3362 WV Sliedrecht

info@ejps.nl