Loading...
ICT BEHEER2024-05-13T22:46:21+01:00

ICT BEHEER.

Een flexibele en slimme ICT-omgeving is de basis waarmee wij uw automatisering inrichten. Onze IT-oplossingen zijn duurzaam en op maat gemaakt. Zo verzorgen we de continuïteit van bedrijfsprocessen.

Wij verzorgen het ICT-beheer voor het MKB. Dit doen wij professioneel met vooraf de kosten inzichtelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden die het beste bij u passen. Dataprotectie en beveiliging zijn de ‘essentials’ wat ons betreft.

ICT BEHEER
backup ict beheer

BACKUP & RECOVERY.

Zorg ervoor dat u weet welke data er worden geback-upt. Een virus kan binnen de 5 minuten uw meest belangrijke data versleutelen zonder dat u deze ooit terug krijgt zonder een back-up.

Wat gebeurt er als er brand uitbreekt of uw server stopt met werken? Zorg vandaag nog voor de juiste back-up… Duur? Het kan voor slechts een paar euro per jaar! Elke omgeving heeft zijn eigen back-up nodig.

Vanaf een paar euro per maand bent u zeker dat er een back-up is van uw belangrijke data. Wij leveren pakketten vanaf 10 gigabytes tot onbeperkt. Laat u niet verrassen en laat ons vandaag nog de “check” doen.

SCALABLE TECHNOLOGY

Inter – NET – WERK

Wat is de impact van het verlies van communicatie naar en van uw bedrijf? VOIP, REMOTE WERKPLEK, CAMERA’S, EMAIL.

Wij werken uitsluitend met onafhankelijke providers en partijen om de up-time zo hoog mogelijk te houden en vroegtijdig in te spelen op storing.

EJPS NETWERK

Upgrade uw ICT naar de ‘next’ level. Start vandaag!

Bekijk de mogelijkheden
Ga naar de bovenkant