Automatisering (ICT Sliedrecht) nu om de hoek voor bedrijven in de buurt van Sliedrecht, Dordrecht en Gorinchem.

In de volgende blog: “ICT Sliedrecht: EJPS & IT Service vestigt zijn kantoor in Sliedrecht”, wordt uitgelegd wat wij doen en waar we voor staan.

EJPS & IT Service beheert en implementeert uw automatisering op een professionele en efficiënte manier. De partner voor uw automatisering en onderhoud op het gebied van ICT, Automatisering en VOIP.

EJPS & IT Service is verhuisd vanuit het bedrijventerrein Donkersloot Zuid in Ridderkerk naar de Thorbeckelaan in Sliedrecht. Voor bedrijven gevestigd in Sliedrecht is dit de uitkomst als ze op zoek zijn naar een beter alternatief. In de blog ICT: 5 cruciale stappen die systeembeheerder(s) vaak vergeten leest u welke fouten er gemaakt worden. Deze fouten is EJPS & IT Service voor.

Voor bedrijven die ICT oplossingen zoeken in Sliedrecht, Hardinxveld – Giessendam, Gorinchem en Dordrecht bieden wij uiteraard ook de oplossing.

ICT: Sliedrechtse bedrijven tussen de 5 en 50 werkplekken zijn niet goed beveiligd

Tijdsdruk en onvoldoende kennis is vaak de reden waarom bedrijven vaak de veiligheid vergeten binnen de organisatie. Het bedrijf groeit en nu zeker met het coronavirus werken we steeds vaker vanaf huis en in de Cloud. Dit neemt risico’s met zich mee die vaak over het hoofd worden gezien. Wat veel voorkomt is dat bedrijven er voor kiezen om de vaste werkplekken, de computerkast plus scherm, mee te geven naar huis zodat er thuis doorgewerkt kan worden. Bedank hierbij wel dat alle data gekopieerd kan worden en buiten de organisatie staat. Ook vinden mensen de meest creatieve manieren om data te verwerken in de eerder genoemde oplossing.

Telefonie en mobiel, altijd bereikbaar! Dus ook uw data!

Altijd mobiel is fijn voor je collega’s en klanten. Er kleeft ook een schaduw kant aan dit verhaal. Elke actieve verbinding is een potentieel doelwit. Een slecht beveiligde verbinding kan binnen enkele minuten gehackt worden. Hiermee is het mogelijk om op kinderlijk eenvoudige manier de gebruikersnaam en wachtwoord te achterhalen van uw bank inlog. Gebruikt u ook dit wachtwoord voor andere diensten?

Wij denken graag mee met u voor de beste ICT oplossing.

Bent u gevestigd in Sliedrecht, Dordrecht Hardinxveld of Gorinchem? Dan doen wij graat de ICT automatisings check. Gratis en vrijblijvend